Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Campania umanitara „Fishing for a dream” a fost un succes!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Campania umanitara „Fishing for a dream” a fost un succes! Share Campania umanitara „Fishing for a dream” a fost un succes!


Asta multumita implicarii si sprijinului tuturor!

Organizatorii, compania Doripesco, Fishing & Hunting Channel si Clubul Rotary Kronstadt, va multumim Dumneavoastra, vedetelor: Bebe Cotimanis, Adrian Daminescu, Ionut Voicu, Bogdan Uritescu, Virgil Stanescu, Sorin Tofan si Adrian Tinca Coco.

V-ati facut timp pentru acest eveniment si ati venit cu sufletul deschis sa aduceti voie buna si speranta pentru cele trei cauze umanitare sustinute de campanie, atat in cele sase ore de pescuit pe Balta 4 Doripesco, cat si la balul de caritate desfasurat in seara de dinaintea competitiei.

Nu in ultimul rand, le multumim tuturor celor in numele carora am facut aceasta campanie. Le multumim pentru ca au avut incredere si ne-au permis sa-i reprezentam.

Din banii primiti vor face macar o parte din lucrurile pe care si le-au dorit! Astfel, Hospice Casa Sperantei va putea avea grija de mai multi copii care sufera de boli incurabile si care au nevoie de tratament si alinare.

Trupa Just Dance, formata din dansatori cu dizabilitati, va putea sa-si impineasca visul de a ne reprezenta tara la Festivalul din Franta, din aceasta toamna, iar Petru Punga, campionul nostru national la tenis de camp in scaun rulant, isi va putea permite sa participe la mai multe turnee internationale pentru a aduna punctele necesare participarii la Jocurile Paralimpice de la Rio, din 2016.

Acest eveniment va fi transmis de către” Fishing and Hunting Channel “in 7 țări.Vă mulțumim!

Echipa FISHING FOR A DREAM

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.