Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă o invitație la Shine 2015, 4 și 5 iulie la Arenele Romane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă o invitație la Shine 2015, 4 și 5 iulie la Arenele Romane Share CONCURS: Câștigă o invitație la Shine 2015, 4 și 5 iulie la Arenele Romane


Câștigă una din cele 2 invitații duble la Shine 2015 (Alternosfera, Triggerfinger, VAMA, Zdob si Zdub, Suie Paparude, Coma și mulți alții), 4 și 5 iulie la Arenele Romane.

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment care este trupa ta preferată din line-up-ul Shine 2015.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Pe 4 și 5 iulie la Arenele Romane din București, BestMusic vă invită la a doua ediție a festivalului SHINE care îi are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alături de ALTERNOSFERA, ZDOB și ZDUB și VAMA sub egida “Come And Shine” ! 

Alte trupe confirmate pe afișul festivalului sunt: Luna Amară, Coma, Grimus, Șuie Paparude, Roadkill Soda, Toulouse Lautrec, Aeon Blank, Velosonics, Up To Eleven și PIXELS multe altele urmând a fi anunțate în curând.

Abonamentele de două zile pentru Shine pot fi găsite online pe www.iabilet.ro și în punctele fizice de vânzare iaBilet: rețeaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile în toată țara: www.zebrapay.ro/locatii), magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD), magazinul Muzica de pe Calea Victoriei, agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100 și în magazinele IQ BOX.

Câștigătorii îi anunțăm în data de 1 iulie.

UPDATE: Câștigătorii sunt Silvia Elena și Florentina Martin. Felicitări!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.