Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Exista in Romania tabere care aduc valoare copiilor?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Exista in Romania tabere care aduc valoare copiilor? Share Exista in Romania tabere care aduc valoare copiilor?


Vacanta de vara e menita pentru momente unice, care merita sa isi gaseasca loc de cinste in cutia cu amintiri pretuita cu drag intreaga viata. Si fiindca orice experienta inseamna o caramida pusa la fundatia pe care orice tanar se dezvolta, este necesar un echilibru intre distractie si invatare – iar acesta e posibil in Tabara Coolturala BookLand, singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor.

Pe parcursul celor sapte zile de tabara, tinerii cu varste intre 8-18 ani sunt incurajati sa isi descopere adevaratul potential prin intermediul celor mai complexe jocuri cre vizeaza dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala.

Recurgand la educatia alternativa in afara formatelor clasice, BookLand transpune teoria in practica in timp ce copiii participa la workshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke.

Le vor fi alaturi si ii vor sustine invitatii speciali din randul actorilor, scriitorilor, artistilor plastici si antreprenorilor.

Cu ocazia celei de-a 3a editii, Tabara Coolturala BookLand completeaza destinatiile din Muntii Apuseni (05 – 12.07) si Valea Lotrului (12 – 19.07) cu o vacanta de neuitat, dincolo de granitele tarii, in Galway-Irlanda (17 – 23.08).

Mai multe detalii despre Tabara Coolturala BookLand pe www.book-land.ro/tabara

Parteneri media: TVR2, Magic FM, Radio Romania Cultural, Ziarul Ring, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Edu News, CalendarEvenimente, Pemeserie.ro, Ioana, Clickpentrufemei.ro, Totuldespremame.ro, Avantaje.ro, Casa mea, Bebelu, IQool.

Despre BookLand

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor – in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere – facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala. Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica de la peste 200 furnizori. Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor – cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate. Din 2014 avem o noua misiune: de a le oferi GRATUIT tinerilor instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale.

Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca sute de profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor si studentilor din 23 orase. Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oferte de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.