Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

PREMIERĂ: INSIDIOUS: CAPITOLUL 3

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii PREMIERĂ: INSIDIOUS: CAPITOLUL 3 Share PREMIERĂ: INSIDIOUS: CAPITOLUL 3


Acţiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul Further, din Insidious şi Insidious: Chapter 2.

În preambul, adolescenta Quinn Brenner simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat. Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe Elise să se reţină de la folosirea abilităţilor cu care era înzestrată. Quinn este atacată în dormitorul său de către o entitate malefică, iar tatăl său o imploră pe Elise să-l ajute. Luptându-se cu soarta şi cu rostul său pe pământ, Elise îşi adună puterile pentru a intra în legătură cu lumea morţilor – sprijinindu-se pe ajutorul noilor săi prieteni, nişte para-psihologi, Tucker şi Specs.

Reîntoarcerea lui Elise

Elise fusese ucisă în ultima parte a luptei pentru salvarea familiei Lambert, dar “mie mi-a plăcut personajul, aşa că m-am întrebat cum aş putea s-o readuc la viaţă,” spune Whannell, scenaristul şi regizorul noului film. Mai mult, în Insidious: Chapter 3, aflăm mai multe despre viaţa personală a lui Elise.

Insidious: Chapter 3

  • Regie: Leigh Whannell
  • Cu: Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott
  • Horror. Durata: 97 minute

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.