Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

PREMIERĂ: EX MACHINA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii PREMIERĂ: EX MACHINA Share PREMIERĂ: EX MACHINA


Un SF cu 7,8 notă pe IMDB și un raiting de 92% pe Rottentomatoes

Caleb, un programator de 24 de ani, angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți.

Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

O viziune care-ți îngheață sângele în vine asupra viitorului deloc îndepărtat al inteligenței artificiale. Experimentul pe care îl va trăi Caleb se va transforma într-o bătălie psihologică sumbră, cu întorsători de situație care îl vor pune în fața unei alegeri extrem dificilă: mașina sau omul?

Alex Garland

Este autorul romanului Plaja, ecranizat de Danny Boyle, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal și autorul scenariului 28 Days Later. În ultimii ani a semnat scenariile pentru două producţii extrem de diferite: Never let me go, extrem de bine primita ecranizare după Kazuo Ishiguro, şi Dredd.

Ex Machina

  • Regie: Alex Garland
  • Cu: Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Corey Johnson, Alicia Vikander, Sonoya Mizuno
  • SF. Durata: 108 minute
  • Distribuitor: Ro Image
  • Premiera în România: 19 iunie 2015

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.