Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Atelierul florilor cu suflet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Atelierul florilor cu suflet Share Atelierul florilor cu suflet


Unii se îngrijesc de case, mașini, prize, frigidere, procese sau drumuri, alții de oameni, suflete și… flori.

Ai vrea să dăruiești un buchet de flori special, aranjat cu suflet și nu știi încotro s-o apuci? Noi îți recomandăm Atelierul de flori Tulip.

Aici, fiecare floare este bine îngrijită, asemenea unui copil al cărui părinți vor să-l facă un om mare și bun. Imaginația, creativitatea, bunul gust și zâmbetele largi sunt principalele caracteristici ale Atelierului de flori, unde regula obligatorie este ca fiecare client să plece mulțumit.

Dacă ești pe cale să organizezi un eveniment și dorești să încânți privirile printr-un aranjament floral deosebit ori dacă vrei să dăruiești un buchet de flori ieșit din tipare, dă o fugă până la Tulip – Str. Cuza voda Nr.54, partea laterală a maternității Cuza Voda, înspre Tg. Cucu – și dorința ta va fi îndeplinită de mâini iscusite și oameni plini de creativitate.

În cazul în care nu te înțelegi prea bine cu timpul dar ai vrea, totuși, să trimiți cuiva un buchet de împăcare, dor sau drag, trebuie să știi că Atelierul de flori Tulip face și livrări la domiciliu, suprizele și oamenii fericiți fiind alte scopuri pe care florăria creativă dorește să le atingă.

Așadar, pentru buchete de mireasă deosebite, buchete pentru prima întâlnire sau prima zi de școală ori pentru buchete care sărbătoresc o nouă viață, mergi la Atelierul de flori Tulip acolo unde visele frumoase au parfum frumos și poveștile fericite sunt îmbrăcate în cele mai frumoase culori.

 

Anca Scutelnicu

            

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.