Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

ZONA BISTRO

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ZONA BISTRO Share ZONA BISTRO


Vă spuneam în editorialele anterioare cât de mult îmi place să cutreier orașul, să pornesc la pas, cercetând fiecare străduță ascunsă și să descopăr locuri noi. Ei bine, întâmplarea face că în urmă cu puțin timp, mi-am stabilit o întâlnire business într-un loc nou, despre care nu știam multe: Zona Bistro. Situat în buricul târgului, cum s-ar spune, pe strada Inocențiu Micu Klein, în imediata apropiere a vechiului zid al cetății, Zona Bistro oferă o atmosferă destinsă, un decor eclectic, în care elementele moderne de design de interior se împletesc perfect cu materialele calde precum lemnul. Rareori aleg locuri necunoscute drept cadru pentru întâlniri formale, însă Zona Bistro s-a dovedit a fi o surpriză extrem de plăcută. De la servirea impecabilă până la varietatea impresionantă a băuturilor, rețete originale care mi-a atras atenția, stârnindu-mi deopotrivă curiozitatea – Salted Butter Caramel Ice Latte, Spinach smoothie, pe bază de banane și spanac sau Pure caipi, cu castravete, sirop caramel, pure căpșuni și suc de merișoare sunt musai de testat! – până la micile gustări apetisante (sparanghelul cu bacon, tofu în crustă de susan cu legume la grill și pesto) perfecte pentru a-ți potoli foamea după o zi lungă petrecută la birou, Zona Bistro este fără îndoială un loc ideal de întâlnire amicală sau business, pentru momente de socializare after work sau o seară petrecută pe terasa pitorească a bistro-ului, alături de prieteni la un pahar de vin sau cidru. 

  

ZONA Bistro

Str. Inocentiu Micu Klein, nr.23

www.facebook.com/zonabistrocluj

http://www.zonabistro.ro/

Tel: +40 757 880 227

 

„ZONA respectă “legile” de bistro, aducând un plus în meniul de băuturi, propunând o gamă variată de cocktail-uri internaționale și o bucătărie bazată pe rețete proprii!”

 

Echipa Zona Bistro

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.