Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Terasa Hotelului Transilvania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Terasa Hotelului Transilvania Share Terasa Hotelului Transilvania


Cu toții știm că evenimentele importante necesită o atenție aparte la detalii, fiind puse în valoare de o locație inedită. Hotelul Transilvania poate veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă personalizată, corespunzătoare celor mai ridicate cerințe! Superba Terasă de Vară vă va încânta cu intimitatea şi ambianţa deosebită într-o ploaie de flori în inima orașului, oferind la maxim 100 persoane meniuri clasice românești şi meniuri de altă dată, terasa fiind alternativa perfectă pentru zilele sau serile călduroase de vară, fiind o adevărată oază de liniște și calm într-un oraș agitat, dinamic, în care totul se mișcă cu o viteză amețitoare. 

 

 

 

Hotel Transilvania

Regele Ferdinand 20 (lângă magazinul “Central”)

Informații și rezervări: 

+40 264 594 429

www.hoteltransilvaniacluj.ro

receptie@hoteltransilvaniacluj.ro

www.facebook.com/transilvania.hotelcluj

 

ÎNCEARCĂ 

 

Localizat pe strada Regele Ferdinand la numărul 20 (în imediata vecinătate a magazinului Central), Hotel Transilvania, o locație pitorească, prezentă în istoria orașului pe parcursul a mai bine de 500 de ani, vă așteaptă zilnic într-o ambianță primitoare, terasa hotelului (capacitate de aproximativ 120 de locuri) cu o gamă largă de băuturi fine, fresh-uri răcoritoare sau specialități de cafea energizante!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută