Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Taxi se întoarce la Berăria H

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Taxi se întoarce la Berăria H Share Taxi se întoarce la Berăria H


La începutul unei veri pline, care va duce trupa Taxi în majoritatea zonelor țării, Taxi susține un ultim concert pentru publicul bucureștean, cu care urmează a se întâlni din nou abia la toamnă. Pe parcursul verii trupa lucrează și la materiale noi cu care speră că își va surprinde plăcut fanii.

 

Concertul Taxi de la Berăria H va avea loc vineri, pe 26 iunie. Trupa a ales acest spațiu pentru ultimul concert al verii în București, datorită entuziamsumui cu care a fost întâmpinată la concertul precedent.

 

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi face spectacol cu fiecare apariție. Umorul fin al lui Dan Teodorescu și pofta de a cânta a întregii trupe sunt ingredientele care conferă unicitate fiecărui concert marca Taxi. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerzsi Csongor și Darius Neagu vă învită pe 26 iunie la Berăria H.

 

Pentru toți cei care și-au cumpărat deja bilet sau își vor cumpăra până luni 22 iunie, inclusiv, trupa are un cadou: câte un cd. Acesta va fi oferit la intrare, în baza datei înscrise pe bilet.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.