Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

OFF THE WALL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii OFF THE WALL Share OFF THE WALL


Noul sezon estival aduce cu sine, ca de fiecare dată la bistroul Off The Wall numeroase preparate gătite din ingrediente proaspete, provenite de la producători locali, completate de o largă selecție de vinuri fine. Pentru că vara ne place să servim mâncăruri ușoare și sucuri din fructe proaspăt stoarse, bistroul cu specific canadian Off The Wall, situat în imediata apropiere a Pieței Muzeului, ne îndeamnă să descoperim noile preparate de sezon din meniul restaurantului, care se schimbă sistematic, în fiecare anotimp. Pentru început, veți regăsi mâncărurile voastre preferate din sezonul trecut, vedetele culinare ale localului: Salata Caesar, salata Off The Wall sau delicioșii Nachos, care însoțesc perfect o bere proaspătă și rece! Noile sortimente de mâncare aduc în centrul atenției ingrediente precum carnea de porc suculentă, sub formă de cotlet de porc sau Carrot Cake-ul atât de popular în Occident – o prăjitură lejeră, pe bază de morcovi. În ceea ce privește gama de băuturi, bogata listă de vinuri pe care o știați a fost complet înlocuită cu sortimente de vinuri de vară ușoare, care include, printre altele, delicioasele recolte locale de la Turda. O altă mare schimbare în meniul de băuturi este vodca infuzată „in-house” cu diverse arome proaspete, precum fructe de pădure, mentă sau pepene verde, ananas și rodie, infuziile fiind ulterior folosite în crearea unor rețete de cocktailuri originale, răcoritoare, perfecte pentru a fi servite în toiul verii! În plus, pe 26 iunie Off the Wall sărbătorește aniversarea de un an, premiindu-și clienții: pentru fiecare consumație de minim 30 de lei, clienții vor participa automat la o tombolă, marele premiu constând într-o masă high-end de două persoane, cu șapte feluri de mâncare, alături de vinurile aferente! Mai multe detalii despre concurs pe facebook.com/offthewall.ro!

 

OFF THE WALL

Clemenceau 3

facebook.com/offthewall.ro

Tel: +40 749 619 240

http://www.offthewall.ro

reservations@offthewall.ro

Orar:

L-V: 16.00 – 23.00

S: 14.00 -23.00

D: 14.00 – 22.00

 

“După cum puteți vedea, la Off The Wall există întotdeauna ceva nou și interesant așa că noi vă spunem doar atât: come in and check it out!”

Echipa OFF THE WALL

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.