Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

ECHO & E.R.U @ Irish & Music Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ECHO & E.R.U @ Irish & Music Pub Share ECHO & E.R.U @ Irish & Music Pub


Petreceri peste petreceri, festivaluri și zeci de evenimente împânzesc agendele noastre de timp liber. Veștile bune vin în acest weekend de pe strada Horea, unde, iubitorii de rap românesc au un mare motiv de bucurie: ECHO & E.R.U concertează pentru prima dată în Irish & Music Pub!

MC-ul din Bihor, Milea Vlad, un nume nou relativ nou în peisajul rap-ului românesc, ajunge la Cluj, unde va cânta cele mai cunoscute piesele ale sale „Pe Jar”, “Evil Self” sau “Gașca mea”. În deschidere, va concerta Andrei, un tânăr talent într-ale rap-ului, originar din Sibiu. Evenimentul va începe la ora 22.00, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

 

Vineri 19 iunie 

Irish & Music Pub

Horea 5

22.00

  

În fiecare sâmbătă

Club NOA

Republicii 109

22.00

 

Rooftop Party @ Cluj Never Sleeps

 

Dragi clujeni iubitori de petreceri demențiale, la înălțime: weekendul acesta e rost de un nou motiv de distracție! O nouă ediție Rooftop Party vă așteaptă la Iulius Mall, de această dată! Invitați: Iv-in, Heion, Missile (titus) și Gemini Brothers. Intrare pe bază de donație!

 

Sâmbătă 20 iunie

Iulius Mall

Al. Vaida Voievod 53 – 55

18.00

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.