Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Story

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Story Share City Story


PETRECEREA SĂPTĂMÂNII

KISS THE BOYS AND MAKE THEM DIE.

Powered by Piţipoancele Întunecate!

 

Fetele rele ale Sheleter-ului vin cu cireşe-n obraji, obrăznicii sub fuste şi stele-n sfârcuri în seara fierbinte de 20 iunie. Punem cocktailurile la rece, servim sărutările cu cuburi de gheaţă, însă muzica se pregăteşte a fi mai focoasă şi mai păcătoasă decât în sfioasele luni trecute. Dacă e KISS THE BOYS AND MAKE THEM DIE (de vară), să fie iad şi iureş până la capăt! Pe ce dansăm? Pe podeaua The Shelter și pe genurile noastre preferate. După cum se știe, dar uneori nu se înțelege, rupem noaptea-n mai multe bucăți dănțuitoare și ne plimbăm prin toate stările de spirit optzeciste!

 

Sâmbătă 20 iunie

The Shelter

P-ța Unirii 25

22.00

 

EVENIMENTUL CULTURAL AL SĂPTĂMÂNII

Hungarian Theatre @ Cluj Never Sleeps

Spectacol de teatru, discuții, concert pe malul Someșului!

 

Sâmbătă, 20 iunie, la Teatrul Maghiar de Stat avem parte de un maraton de spectacole de teatru, cu începere de la ora 20.00! Programul va debuta cu BREAKING THE WAVES de Vivian Nielsen, după filmul lui Lars von Trier, continuând cu Livingroom No. 09 – în dialog cu Anikó Pethő, de la ora 22.00. Dialogul va avea loc pe malul Someşului, spre intrarea în Sala Studio, fiind purtat în limba maghiară. Seara se va încheia cu un concert susținut de Loose Neckties Society, în aceeași locația. Vor cânta: András Albert, Szabolcs Balla, Loránd Farkas, András Szép, Loránd Váta, Gábor Viola.

 

Sâmbătă 20 iunie

Teatrul Maghiar de Stat Cluj 

Emil Isac 26 – 28

20.00

 

RESTAURANTUL SĂPTĂMÂNII

Culina Nostra Garden

 

Culina Nostra, micul restaurant cochet situat în centrul orașului, chiar vis-a-vis de Sora Shopping Center vă așteaptă zilnic pe terasa relaxantă la o porție sănătoasă și gustoasă de mâncare ardelenească: ciorbe sățioase, feluri principale inspirate din bucătăria maghiară, deserturi delicioase!

 

Culina Nostra Garden

Bolyai Janos 12

www.culinanostra.ro

 

BARUL SĂPTĂMÂNII

CHELSEA CIGAR LOUNGE

 

Chelsea Cigar Lounge se adaptează perfect necesităților clienților pasionați de trabucuri. Situat pe strada Constantin Brâncuși la nr. 2, Chelsea Cigar Lounge vă așteaptă de zilnic cu băuturi delicioase, mâncăruri alese, muzică și voie bună și, desigur, trabucuri fine cubaneze sau dominicane. 

 

 

Chelsea Cigar Lounge

C. Brâncuși 2

Tel: +40 745 706 000

https://www.facebook.com/ChelseaEnglishBar

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.