Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Bere pe toate gusturile, mâncare delicioasă și muzică de calitate !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bere pe toate gusturile, mâncare delicioasă și muzică de calitate ! Share Bere pe toate gusturile, mâncare delicioasă și muzică de calitate !


Temple Pub este un concept unic ce se diferențiază de cafenele și baruri prin atmosfera creată de muzică și designul specific pub-ului, ambianță ce invită oamenii să se relaxeze și să uite de agitația zilnică. 

Situat în centrul Piatra Neamțului, Bulevardul Republicii, Temple Pub îşi doreste să adune toţi iubitorii de muzică bună, preparate alese, bere, meciuri de fotbal, handbal, basket, tenis şi multe altele.

Berea pe toate gusturile, buna selecție de vinuri, mâncarea delicioasă și muzica de calitate vor contribui la sfârșitul pe cinste al unei săptămâni de muncă!

 Atmosfera caldă, confortabilă, implicarea şi pasiunea de care personalul dă dovadă sunt atuurile pubului şi transformă o simplă ieşire cu prietenii într-o seară de neuitat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută