Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Reamenajarea unui birou nou incepe cu etapa de fit-out

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Reamenajarea unui birou nou incepe cu etapa de fit-out Share Reamenajarea unui birou nou incepe cu etapa de fit-out


Mutarea intr-un sediu nou poate avea varii motive, de la obtinerea unor oferte mai bune pentru spatiul inchiriat pana la redimensionarea echipei si alegerea unui spatiu adecvat.

Acest moment al mutarii poate fi un prilej bun pentru o reamenajare a birourilor intr-un mod mai modern, mai eficient, insa, in acelasi timp, poate fi si un moment de inceput al problemelor daca lucrurile nu sunt bine planificate.

O mutare intr-un spatiu neamenajat nu incepe cu instalarea noului mobilier. Prima etapa este cea de fit-out, in care instalatiile electrice de iluminat si forta, instalatiile sanitare, de detectie si stingere incendiu, instalatiile termice, de climatizare si ventilatie, compartimentarile interioare si tavanele sunt puse la punct intr-un mod inteligent pentru a face fata nevoilor imediate, dar si celor viitoare generate de o eventuala extindere a echipei sau achizitiei unor noi echipamente ce trebuie racordate la curent si Internet.

Pentru a avea rezultatele dorite, este de preferat sa alegi serviciile unei firme care se ocupa de design-ul birourilor, dar si de partea de fit-out, pentru a gandi intr-un tot unitar toate elementele componente ale noului spatiu de lucru.

O astfel de companie este COS care ofera servicii variate, de la consultanta pentru birouri, design de birouri si pana la Fit Out, servicii de relocare si obtinere de avize si autorizatii.

Etapa de fit-out poate diferi de la cladire la cladire. De exemplu, cladirile de birouri de clasa A vin deja cu o mare parte de cablare facuta. Alte cladiri necesita lucrul in detaliu la podea, tavanul fals, despartirea zonelor de lucru prin partitii, instalarea de usi de trecere si cablare totala de la sursa principala si pana la fiecare spatiu in care va fi un birou.

Birourile moderne inseamna, dincolo de un design elegant, si o plasare inteligenta a statiilor de lucru si a elementele de fit-out. Acestea trebuie planificate astfel incat sa nu fie nevoie de alte modificari ulterioare.

Pentru servicii de fit-out, COS ofera suport integral personalizat pentru fiecare interior in parte, venind cu solutii tehnice bine fundamentate si solutii de design ingenioase pentru a crea un mediu eficient si personalizat de lucru.

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.