Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Experiențe culinare orientale la ȘEHRAZAT!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Experiențe culinare orientale la ȘEHRAZAT! Share Experiențe culinare orientale la ȘEHRAZAT!


Zilnic restaurantul ȘEHRAZAT devine locul potrivit pentru business lunch, întâlniri cu prietenii și familia, totul într-un decor cald și modern. Meniul este specific oriental – mâncare turcească. Se întinde de la mezze calde și reci până la mâncăruri consistente de tip Kebab.

Ei bine, la restaurant Sehrazat puteți descoperi mâncarea turcească adevărată. Localul nu este un fast food tipic, ci un loc în care puteți explora mai multe sortimente de mâncare turcească: de la kebab la humus și de la baclava la rahat turcesc. Iar specialitățile de shaorma sunt abundente și sunt preparate după rețete turcești transmise din tată în fiu, deci dacă vreți să mâncați ceva cu adevărat autentic, aici vă e locul.

O seară completă la restaurantul ȘEHRAZAT începe cu specialitățile de tip mezze, un fel principal fie el Kebab sau oricare altă mâncare turcească tradițională turcească cum ar fi vinete umplute cu carne de vită însoțite de un vin de calitate potrivit mâncării sau o bere bună, urmată de un desert oriental, alături de o cafea aromată.

Bdul Traian 116/a, lângă Rompetrol, tel:0745338952

COMENZI LA DOMICILIU: 0745-33 89 52/0747-49 80 19

REZERVARE ONLINE:http://sehrazat.ro/Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută