Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Venim la tine în cartier! Zilele Vecinătăţii în Vasile Aaron

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Venim la tine în cartier! Zilele Vecinătăţii în Vasile Aaron Share Venim la tine în cartier! Zilele Vecinătăţii în Vasile Aaron


Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu organizează în perioada 22-28 iunie a II-a ediţie a festivalului Zilele Vecinătăţi, pe str. Semaforului.

Cartierul Vasile Aaron va avea propriul festival ce va culmina cu o petrecere de cartier organizată în weekendul 27-28 iunie, chiar pe bulevardul principal al cartierului – str. Semaforului. O porţiune din stradă va fi închisă circulaţiei auto şi va fi redată oamenilor, aici organizându-se concerte pentru toate vârstele, concursuri şi ateliere şi vor fi amenajate o zonă de terase şi una de fun-fair unde vor fi amplasate echipamente specifice parcurilor de distracţii.

Locuitorii cartierului Vasile Aaron au de ce să se bucure. În cadrul festivalului Zilele Vecinătăţii, Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu va organiza împreună cu Policolor un concurs de reamenajare a scărilor de bloc. Oamenii îşi pot înscrie scara de bloc în concursul în urma căruia pot câştiga vopsele pentru zugrăvirea întregii scări de bloc. Pentru colorarea cartierului, organizatorii au pregătit peste 250 litri de vopsea. Înscrierile scărilor de bloc se fac online, pe site-ul www.aios.ro/ZV2015 .

În cadrul festivalului, copiii pot câştiga, alături de părinţii lor, premiile “Perfectiune tehnică” şi “Pasionat de automobile” oferite de Faurecia, construindu-şi propriile maşinuţe de lemn pe care să şi le accesorizeze aşa cum au văzut doar în filme sau desene animate.

Concursuri Faurecia

Concursurile vor aduce în faţa publicului maşinutele de lemn construite în familie. Orice copil din oraş poate participa la acest concurs cu propria maşinuţă de lemn, înscrierile făcându-se pe site-ul www.aios.ro/ZV2015 sau în ziua evenimentului.

Sport pentru toţi

Asfaltul va deveni teren de sport, zona „Sport pentru toţi” amenajată de Decathlon putând să le aducă celor ce fac mişcare în cele două zile de festival zeci de premii constând în vouchere de cumpărături. Aici vor fi amenajate terenuri de baschet, de fotbal, de badminton şi tenis cu piciorul precum şi alte sporturi individuale.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.