Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

70 de proiecte muzicale, în 4 zile de festival, pe 3 scene, la 5 km de Sibiu – Airfield Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 70 de proiecte muzicale, în 4 zile de festival, pe 3 scene, la 5 km de Sibiu – Airfield Festival Share 70 de proiecte muzicale, în 4 zile de festival, pe 3 scene, la 5 km de Sibiu – Airfield Festival


Airfield Festival este singurul eveniment muzical din România care transformă un hangar de aviație în scenă și 40 de hectare de iarbă în cel mai întins teren de joacă al verii și este mixul perfect între muzică de calitate, activități aviatice, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice.

Aerodromul Măgura, situat la 5 km distanță de orașul Sibiu, este spațiul ideal pentru un festival de o asemenea anvergură.

Între 30 iulie și 2 august, la Airfield Festival vor evolua 70 de proiecte muzicale, un lineup impresionant care include grupuri legendare ca The Skatalites, Gus Gus, Jazzanova Live feat. Paul Randolph sau Fanfara Ciocârlia, cei mai aclamați DJ ai momentului, printre care DJ Koze, Dixon sau duo-ul Âme, tineri artiști care au cucerit prima poziție a topurilor internaționale de specialitate, Klingande & Arnold Sax sau Little Dragon și cele mai în vogă proiecte muzicale românești: Moonlight Breakfast, Subcarpați sau Golan.

La Airfield, muzica eclectică și cele mai performante sisteme de sonorizare la ora actuală, D&B Audiotechnik și Function One sunt garanția unei experiențe fantastice trăită sub cerul liber, în mijlocul naturii. Artiștii vor performa pe 3 scene: main stage generalist, scena hip-hop și

Până la data de 29 iulie, prețul unui abonament este de 219 de lei, față de 269 de lei cât va costa în ziua festivalului. Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.