Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Narrative Clip – salvează-ți amintirile zilnic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Narrative Clip – salvează-ți amintirile zilnic Share Narrative Clip – salvează-ți amintirile zilnic


De câte ori nu ți-ai dorit să poți retrăi momente dragi din trecut? Sau să împărtășești din experiențele tale?

Mai mult, iți dai seama că nu ai nici o poză la îndemână sau amicul care le-a făcut nu este de găsit. Narrative Clip este o cameră portabilă numai bună pentru a te asigura că amintirile tale de zi cu zi sunt salvate și gata pentru a fi distribuite.

Cu ce vine la pachet

Narrative Clip face automat câte două poze per minut folosind camera sa de 5 megapixeli. Cu ajutorul suportului său poți să-l prinzi lejer de cămașă sau tricou – practic uiți de el și el continuă să-și facă treaba. Dacă dorești să faci o poză instant, apasă de două ori ușor pe suprafața sa, iar dacă vrei să-l pui în sleep mode, așează-l culcat sau pune-l într-o zonă complet întunecată. Poți face până la 4000 de poze în cei 8GB ai săi, iar bateria ține în jur de 2 zile.

Toate pozele sunt sincronizate în contul tău personal oferit de Narrative. În plus, cu ajutorul aplicațiilor pentru telefon mobil (Android și iOS), poți revizui momentele capturate sub forma unui timeline și să le distribui mai departe prietenilor tăi de pe Facebook sau Twitter. Narrative se laudă cu algoritmii săi de sortare (după dată și locație) pentru ca tu să nu ai dureri de cap să cauți prin mii de poze amestecate. Mai mult, cu ajutorul aplicațiilor poți scăpa ușor de pozele nereușite.

Versiunea a 2-a

Dacă ai puțină răbdare, poți prinde a 2-a versiune care a fost deja lansată pentru pre-comenzi. Ea vine cu multe îmbunătățiri notabile pe baza feedback-ului primit de la utilizatori: camera este de 8 megapixeli (cu un unghi mult mai larg), sincronizarea pozelor se poate face wireless și poți adăuga diferite suporturi de prindere în funcție de utilizare, comfort sau îmbrăcăminte.

Disponibilitate și prețuri

Narrative Clip 1 poate fi cumpărat chiar acum de pe site-ul lor (getnarrative.com) pentru 169 EUR, iar Clip 2 a fost pus deja la pre-comandă pentru 229 EUR cu livrare estimativ undeva prin septembrie anul acesta.  

http://getnarrative.com

Articol scris de Alecsandru Grigoriu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.