Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

UNTOLD FESTIVAL 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii UNTOLD FESTIVAL 2015 Share UNTOLD FESTIVAL 2015


Între 30 iulie și 2 august a.c., UNTOLD Festival transformă Clujul în destinația turistică muzicală a verii. Line-up-ul de milioane, atmosfera  nemaîntâlnită și 80 de ore de muzică pentru toate gusturile constituie atracția verii pentru cei aproximativ 300.000 de participanți așteptați în cele 4 zile de festival. 

Reprezentanți de seamă ai industriei hip-hop vor fi prezenți la UNTOLD festival: Wu-Tang Clan sunt headlinerii industriei grele. 

Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge, Livio & Robi, Maribou State, Parra for Cuva, Alexandru Jijian, Dense & Pika, Nu Zău, Pedestrian, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Virgil vor încinge atmosfera pentru fanii muzicii house și techno la UNTOLD Festival, alături de cele mai fresh proiecte alternative, contemporane, cu influențe electro, jazz, funk, soul, hip-hop și broken-beat: Argatu, Alexandrina, Club Des Belugas, Golan, Mala, Moods, Moonlight Breakfast, Mr. Goju, Marwan Dua, Nickodemus,  Nopame, Silent Strike, Star Slinger, raku, The Bug & Flow.

 Headlinerii urcă pe Scena Principală a festivalului:

Joi, 30 iulie: Dimitri Vegas & Like Mike

Vineri, 31 iulie: Avicii

Sâmbătă, 1 august: Armin van Buuren

Duminică, 2 august: David Guetta

Acum știi când urcă artistul tău preferat pe scena UNTOLD. Prinde unul din ultimele 5.000 de abonamente sau biletele cu acces pentru o zi! Prețul unui bilet de o zi este de 129 lei (+taxe Eventim). Detalii:  http://untoldfestival.com

Noi posibilități de cazare disponibile la UNTOLD Festival: 

Campus 

Încă 3.000 de locuri disponibile în Campusul Untold. Opțiuni noi de cazare sunt în Campus Hașdeu și Campus Observator. Hai cu gașca la Untold! 

Camping

Camping Full Package pentru două persoane!

Vii însoțit la Untold? Cortul montat deja va asteapta cu saltea și pătură inclusă.

Bed Finder 

Localnicii sunt încurajați să vină în întâmpinarea cererii mari de cazare cu oferte pentru cele patru zile. Clujenii care doresc să ofere spații în chirie în perioada festivalului pot să-și posteze oferta pe următoarele platforme: 

Cazare

https://www.facebook.com/events/472245629592056/

Bed Finder @ Untold:  https://untoldfestival.com/ro/bed-finder

Detalii: http://untoldfestival.com

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută