Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Electric Castle 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Electric Castle 2015 Share Electric Castle 2015


Dragi cititori ex-participanți la Electric Castle 2013-2014: voi sunteți privilegiații care, ați avut șansa nu o dată de a gusta din formidabila senzația de a fi „the people”. Adică aceia care au cântat în anii trecuți alături de artiștii preferați la Bonțida, care ați respirat aerul aparte al celui mai mișto festival la ora actuală din România; aceia care ați înfruntat ploaia și soarele dogoritor, care ați dormit sub 12 ore timp de patru zile. Ei bine, voi știți exact la ce să vă așteptați de la această a treia ediție Electric Castle (atenție! 3 este o cifră magică, ceea ce înseamnă că până și voi veți fi surprinși de ceea ce vă așteaptă vara asta la 30 de kilometri de Cluj). Știți că toți prietenii voștri vor fi acolo, știți că nu există barometru pentru distracție, – va fi din nou la cote amețitoare. Știți prea bine că nu vă veți plictisi nici măcar o secundă, fie zi sau noapte. Și nu în ultimul rând, știți că veți pleca acasă cu un bagaj serios de amintiri faine, pe care o să le rememorați timp de fix și exact 365 de zile. Adică până la următoarea ediție EC!

 

„Electric Castle este cel mai mare festival de muzică din România și este primul festival care a mutat muzica electronică și sunetele live ale unui concert pe scenele unui castel. EC nu este doar o înșiruire de concerte, este o experiență completă de festival. O experiență în care oamenii au parte de muzică, activități, camping, un castel”.

Andi Vanca – PR Electric Castle

 

PE CINE ASCULTĂM?

 

Știm, nu mai e cazul să batem toba, cam toată suflarea clujeană (extrapolând, probabil și românească!) știe deja despre headlinerii festu-lui. Da’ nu strică să îi mai amintim încă o dată: The Prodigy, Rudimental, Fatboy Slim, Parov Stelar Band, The Cat Empire, The Glitch Mob, Maya Jane Coles, Netsky (live), Sigma, Sub Focus, Flight Facilities, Nouvelle Vague, James Zabiela and many many more!

 

ÎN CAZ CĂ NU AVEȚI ÎNCĂ BILETE…

 

Să ne înțelegem, vorbim aici de 2 feluri de bilete: 1. acces la festival, 2. acces în camping. Așadar, abonamentele pe toate cele patru zile de festival s-au epuizat de ceva vreme, dar, vă puteți încă lua bilete de o zi, la prețul de 149 lei. Iar dacă plănuiți să campați la Bonțida, grăbiți-vă, mai există aproximativ 1500 de bilete de camping!

 

Descoperiți experiența completă Electric Castle!

Concerte, concursuri sportive, party-uri, fashion and so much more!

 

Nu știm cu stați cu zilele libere la sfârșitul acestei luni, însă sfatul nostru e să vă luați concediu. Din 25 și până în 30 iunie. Nu de alta, dar experiența completă Electric Castle, se servește la cald, la fața locului, adică la Bonțida, pe domeniul Castelului Banffy. Foarte important, dozele de atmosferă festivalieră se servesc la ore fixe, pe tot parcursul zile, timp de 96 de ore! Ceea ce înseamnă că: vă luați frumușel cortul, îl instalați în campingul oficial al festivalului, vă instalați în noua locuință temporară și purcedeți în descoperirea locului. Nu vă faceți griji pentru mâncare și băutură. Anul acesta, organizatorii s-au întrecut pe sine, și vă oferă nu mai puțin de 25 de opțiuni culinare, de la tradiționalele grătare, până la burgeri, pizza, sushi sau mâncăruri raw vegan. Coffe shop-uri, baruri nenumărate cu cocktailuri fanteziste așteaptă să vă potolească setea, după care sunteți invitați la o tură de bălăceală. Pentru că da, există și o piscină mișto de tot! Workshopuri, concursuri sportive, un traseu BMX cât se poate de challenging, o zonă dedicată skaterilor, terase la margine de lac, un inedit oxygen bar, fashion corner…vă mai zicem? Puneți mâna pe tastatură, căutați www.electriccastle.ro sau www.facebook.com/ElectricCastle și convingeți-vă. Asta dacă nu ne credeți pe cuvânt!

 

„ELECTRIC CASTLE 2015…WE ARE THE PEOPLE!”

 

ELECTRIC FASHION!

 

Vara aceasta la Electric Castle, iubitorii de frumos și pasionatele de modă vor avea ocazia de a se întâlni cu 19 nume ale fashion-ului românesc, în cadrul Fashion Unplugged, cel mai recent proiect al unui grup de tineri designeri din Cluj-Napoca. Fashion Stage este locul unde vor aceștia vor expune, promova și vinde design românesc. Alături de designeri, absolvenți ai UAD din Cluj, vor mai fi prezenți stiliști de modă, make-up și hairstyling, fotografi și invitați speciali. 

 

ECO FESTIVAL 

 

WE ARE THE PEOPLE WHO WILL GREEN THE WORLD! Anul acesta Electric Castle își ia foarte în serios rolul eco, educând tinerii și implicându-i în acțiuni concrete pentru a reduce amprenta de carbon înainte, în timpul și după festival, prin colectarea în mod selectiv a deșeurilor, reciclarea creativă, reducerea de energie și reducerea consumului de apă. Puteți și voi deveni agenți ai schimbării sociale și ambasadori ai mesajelor de durabilitate în comunitățile voastre!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.