Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

EDIŢIA DE VARĂ A BAG EXPO, DE MÂINE, LA IULIUS MALL CLUJ

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii EDIŢIA DE VARĂ A BAG EXPO, DE MÂINE, LA IULIUS MALL CLUJ Share EDIŢIA DE VARĂ A BAG EXPO, DE MÂINE, LA IULIUS MALL CLUJ


Pentru sezonul de vară, Bag Expo a pregătit peste 6.000 de genţi, poşete şi alte accesorii, în pas cu tendinţele estivale şi ideale pentru a fi etalate de doamne şi domnişoare. Târgul internaţional de genţi şi accesorii se va desfăşura timp de cinci zile, de miercuri până duminică inclusiv, la parterul IULIUS MALL CLUJ.

 

Bag Expo va fi locul în care fiecare îşi va găsi geanta care i se potriveşte vara aceasta, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi pentru plajă, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile pentru clienţi. Nu vor lipsi articolele într-o paletă extinsă de culori, de la tonurile pastelate, până la roşu aprins, verde şi clasicul negru

 

Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia. Din piele naturală, piele ecologică, denim sau materiale textile, obiectele prezentate se remarcă prin paleta diversificată de culori, forme şi texturi. Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin.

www.iuliusmall.com

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.