Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu Challenge 2015 la start

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu Challenge 2015 la start Share Sibiu Challenge 2015 la start


IUBITORII SPORTURILOR SUNT AȘTEPTAȚI LA CEA DE-A PATRA EDIŢIA A SIBIU CHALLENGE, CE VA AVEA LOC ÎN DATA DE 6 IUNIE ÎN PARCUL SUB ARINI.

Evenimentul este un proiect iniţiat în 2012, fiind inspirat de conceptul World Challenge Day, concurs internaţional al sportului de masă organizat prima oară la Sibiu în 1993. Sibiu Challenge este un eveniment  care celebrează sportul şi mişcarea în aer liber.

Pe tot parcursul zilei, începând cu ora 10:00, iubitorii de mişcare au acces nelimitat şi gratuit la toate cele 20 de zone sportive special amenajate în faţa Stadionului Municipal din Parcul Sub Arini, pe zona de asfalt și de iarbă: fotbal, mini-fotbal, baschet, escaladă, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale, dansuri, badminton, rugby,escaladă, atletism, camping, activităţi pentru copii și nu numai.

SIBIENII VIN ÎN NUMĂR MARE

„Succesul ediţiilor precedente, miile de oameni provocaţi la mişcare în fiecare vară şi reacţia pozitivă a publicului de toate vârstele ne-au motivat să continuăm proiectul şi anul acesta”, a declarat Laura Popa, PR manager al proiectului.

CE PRESUPUNE EVENIMENTUL

Organizarea singurului eveniment din Sibiu care promovează simultan zeci de activităţi sportive pentru toate vârstele. Amenajarea unei adevărate “arene sportive” în Parcul Sub Arini. Punerea la dispoziţie a infrastructurii şi a personalului specializat pentru fiecare competiţie sportivă. Crearea unei platforme de informare online.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută