Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu Book Festival te invită la o plimbare pe „Strada cu Cărţi“

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu Book Festival te invită la o plimbare pe „Strada cu Cărţi“ Share Sibiu Book Festival te invită la o plimbare pe „Strada cu Cărţi“


În perioada 11-14 iunie, sibienii şi turiştii sunt aşteptaţi în Piaţa Mica, la Sibiu Book Festival – Strada cu cărţi, eveniment asociat Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Evenimentul propune sibienilor patru zile petrecute în compania cărţilor şi lecturii, a celor mai importante edituri din România, care au pregătit reduceri de preţ de până 50 % pentru cele peste 5.000 de titluri expuse în pavilioanele din Piaţă Mică. Iubitorii cărţilor vor putea alege dintre cele mai noi apariţii editoriale abia lansate la Bookfest 2015, dar şi din titluri clasice din toate domeniile, albume, ediţii de colecţie, dicţionare, cărţi de ficţiune, educaţionale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărţi pentru copii.

„Sibienii se vor întâlni în Piaţa Mică cu peste 40 de edituri din România, la evenimentul anului pentru pasionaţii de lectură şi carte tipărită. Sibiu Book Festival – Strada cu Cărţi vine să completeze cum nu se poate mai bine cele peste 400 de evenimente culturale ale Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu aducând în cel mai important oraş cultural din România, magia cărţilor. Aşadar, spectatorul de teatru, de dans, de muzică, de cultură, spectatorul care doreşte emoţia, poate să întindă mâna spre carte, locul unde se stochează trăiri şi emoţii, într-o locaţie excepţională – Piaţa Mică – unul dintre cele mai importante spaţii publice, sociale şi culturale ale Sibiului”, spun organizatorii.

Întâlnire între cititori şi scriitori

Sibiu Book Festival sau Strada cu cărţi este un eveniment de stimulare a lecturii în rândul publicului larg, care prilejuieşte întâlnirea dintre edituri şi scriitori cu pasionaţii şi consumatorii de conţinut.

Eveniment asociat Festivalului de Teatru de la Sibiu

Târgul este deschis de joi până duminică, între orele 10:00 şi 21:00, iar intrarea este liberă. Sibiu Book Festival – Strada cu Cărţi  este un  proiect cultural  asociat Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, organizat de CCIA şi susţinut de către CJ Sibiu prin  Biblioteca Judeţeană Astra. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.