Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Genţi „must have” pentru orice femeie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Genţi „must have” pentru orice femeie Share Genţi „must have” pentru orice femeie


Colecţionarea genţilor este una dintre pasiunile femeilor. Unele genţi sunt esenţiale, iar în rândurile următoare vei afla ce genţi nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei.

Nu vrei să-ţi foloseşti cea mai de preţ posesie pe post de geantă pentru plajă, pentru că nisipul de pe plajă va ajunge prin toată geanta şi atunci lucrurile nu vor fi la locul lor. Tocmai de asta trebuie să ai o geantă de plajă la care să apelezi în fiecare vară. Doar alege una care să fie practică atunci când e în aproprierea apei. Orice femeie merită o geantă mai scumpă. Ar trebui să fie una care se potriveşte cu orice ţinută şi face singură toată treaba. Fie că faci cumpărăturile sau ai nişte drumuri de făcut, este mereu confortabil să porţi o geantă tote sau geanta sacoşă. Sunt banale, simple şi practice. În plus, genţile tote te ajută să devii ecologistă într-o manieră plină de stil, astfel netrebuind să foloseşti genţi din hârtie sau plastic.

Geantă pentru sport

Există tipuri de geantă pentru orice fel de eveniment şi este practic să le ai pe toate. Dacă te duci la sală este bine să îţi cumperi o geantă sport.  Îţi poţi ţine toate lucrurile care-ţi trebuie la sală în ea.

Geantă butoiaş (duffel)

Genţile butoiaş îţi pot salva viaţa când îţi petreci noaptea altundeva sau faci o excursie. Nu-ţi face griji, sunt destule genţi butoiaş la modă şi  îndeajuns de spaţioase încât să-ţi încapă nişte haine şi produse de toaletă în ele.

Accesorii esenţiale

Pentru femei accesoriile sunt esenţiale căci le pun în valoare la momentul potrivit. Aceste accesorii  pot transformă o ţinută banală într-una spectaculoasă şi elegantă.

Dacă vei alege perechea potrivită de cercei toată imaginea şi toată fizionomia ta se poate schimba. Secretul este să alegi cerceii care se potrivesc cu forma feţei tale. Mare sau mică, de umăr sau plicuri o femeie fără geantă nu este femeie. Nu uita că principiul că geantă trebuie asortată cu pantofii nu mai este literă de lege, dar rămâne o abordare extrem de elegantă. O eşarfă este, de asemenea, un accesoriu pe care femeile deştepte îl folosesc pentru a se pune în valoare. O simplă eşarfă poate să-ţi schimbe complet stilul, aerul şi imaginea.

Curele

Nu face greşeala să porţi pantaloni fără curea. Poartă curele de bună calitate chiar dacă sunt ascunse de bluze sau sacouri. Eleganţa dată de curea îşi are rolul ei într-o ţinută office sau casual, mai ales dacă este asortată cu pantofii.

Colierele

Un şirag de perle la o rochie închisă la culoare o să te transforme radical, iar un colier voluminos la o rochie de seară te poate face să arăţi elegantă şi aventuroasă. Forma şi lungimea gâtului determina alegerea colierului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.