Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Este timpul pentru un schimb de anvelope la VIANOR – Expres Auto Center

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Este timpul pentru un schimb de anvelope la VIANOR – Expres Auto Center Share Este timpul pentru un schimb de anvelope la VIANOR – Expres Auto Center


Vianor oferă o listă completă de servicii pentru roți, cum ar fi montajul, echilibrarea şi vulcanizarea. Majoritatea centrelor vianor oferă şi alte servicii de mecanică şi întreținere, nu doar cele specifice roţilor.

Dacă roţile nu sunt echilibrate, anvelopele se vor uza neuniform destul de repede. Lipsa echilibrării va avea ca efect şi o vribrație destul de puternică şi total inconfortabilă pentru conducătorul auto şi va suprasolicita şi sistemul de suspensie. Ca atare, echilibrarea roţilor trebuie făcută atât la primul montaj al anvelopelor cât și după orice reparație sau intervenție asupra ansamblului roată + jantă şi oricând şoferul constată vibrații.

Frânare bruscă și derapajele scurtează durata de viață a anvelopelor și acest lucru este valabil în special pentru pneurile cu nituri. Prin urmare, ar trebui să conduceți lin și cu grijă, pentru a evita orice stres inutil pentru pneuri. Dacă aveți orice întrebări referitoare la anvelope sau jante, nu ezitați să întrebați personalul competent Vianor.

Str. Petru Movila nr. 18 Bis, Piatra Neamț
jud. Neamț 

Tel.  0733.084.425 
E-mail:  gribclau@yahoo.com

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.