Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

CEA MAI SPECTACULOASĂ BURSĂ DE SPECTACOLE DIN SIBIU

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CEA MAI SPECTACULOASĂ BURSĂ DE SPECTACOLE DIN SIBIU Share CEA MAI SPECTACULOASĂ BURSĂ DE SPECTACOLE DIN SIBIU


EDIȚIA DIN ACEST AN A BURSEI DE SPECTACOLE DIN SIBIU SE ANUNȚĂ A FI CEA MAI SPECTACULOASĂ ORGANIZATĂ VREODATĂ.

Bursa de Spectacole de la Sibiu, eveniment în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, își va deschide curând porțile pentru operatorii culturali și artiștii care își vor prezenta și promova producțiile proprii și proiectele în curs de desfășurare din domeniul artelor spectacolului. Cea de-a XIX-a ediție a Bursei se va desfășura în perioada 15-20 iunie 2015, la Hotel Ibis.

La finalul înscrierilor, lista participanților cuprinde companii și artiști din Grecia, Ungaria, Italia, Coreea de Sud, Suedia, Canada, Portugalia, Japonia, China, Israel, Franța, Danemarca, România. Aproape o sută de artiști și manageri culturali vor fi prezenți la Bursă în 2015.

Un eveniment special al acestei ediții este seminarul „Marketingul artelor”, care va fi susținut de Esther Charron, în 17 iunie, între orele 14:00 – 16:00 la Hotel Ibis, Sala Turandot. Seminarul este conceput pentru impresarii companiilor și reprezentanții din lumea teatrului, a dansului, a muzicii și a sectorului artelor și își propune să le ofere tinerilor regizori și impresari șansa de a-și îmbogăți experiența.

Un alt eveniment la care înscrierile se fac pe baza unei aplicații este Festival Readings, platforma educațională de conferințe publice despre managementul artistic al festivalurilor, motivația artistică a creatorilor și experiența unică oferită publicului. Timp de trei zile, în perioada 16-18 iunie, între orele 15:00 – 17:00 (Hotel Ibis, Sala Turandot), manageri experți de talie mondială în domeniul organizării festivalurilor vor oferi detalii despre vasta lor experiență lor de lucru.

NUMAI NUME CELEBRE IN LUME

Moderatorul Festival Readings este Hugo de Greef (Belgia), co-fondator al Festival Academy (inițiativă a EFA) și co-director al EFFE – Platforma Europe for Festivals, Festivals for Europe. Experți invitați: Joseph V. Melillo (Statele Unite ale Americii), director artistic la Academia de Muzică Brooklyn (BAM), Marie – Hélène Falcon (Canada), fondator și director general al Festivalului Théâtre des Amériques.

BILETE LA VÂNZARE

Pentru evenimentele din programul de anul acesta, organizatorii au pus în vânzare un prim set de 7.500 de bilete valabile pentru 41 de spectacole de teatru, dans și muzică, urmând ca până la începutul lunii mai să fie anunțat programul complet de spectacole al ediției 2015 a Festivalului de la Sibiu. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.