Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

ARENA PLATOȘ SE TRANSFORMĂ ÎN PARC DE DISTRACȚII

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ARENA PLATOȘ SE TRANSFORMĂ ÎN PARC DE DISTRACȚII Share ARENA PLATOȘ SE TRANSFORMĂ ÎN PARC DE DISTRACȚII


COMPLEXUL DE SKI ȘI SNOWBOARD SE EXTINDE ŞI DEVINE UN PARC DE DISTRACȚII COMPLET ÎN TIMPUL VERII.

Arena Platoș Păltiniș Mountain Resort deschide o nouă aventură atât pentru micii temerari, cât şi pentru cei mari. Pârtiile de ski vor lua forma tirolianelor, săniuțelor de vară sau traseelor de biciclete. ”În funcție de cum ne va permite vremea să avansăm cu lucrările estimăm că vom putea deschide complexul undeva la sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie”, spune Martin Freinademetz.

Iar „schimbarea la față” a complexului nu se oprește aici. La Arena Platoș va fi montat, în scurt timp, un apreski de dimensiuni considerabile, care va lua locul vechiului centru de distracție al resortului.

Săniuțele de vară, vor rula pe un tobogan din fibră de sticlă construit de-a lungul pârtiei A, pârtia principală. Traseul are mai multe curbe și denivelări și o lungime de circa 650 de metri.

STANDARD ÎNALT

”Am ajuns la un standard mulțumitor iar acum a venit momentul să explorăm împreună cu prietenii noștri și sporturile de vară. Și vă promitem că va fi un loc excelent pentru petrecerea timpului liber”, spune Martin Freinademetz.

TRASEE DE BICICLETĂ

Arena Platoș Păltiniș va oferi două trasee de bicicletă, unul de cross-country și unul de downhill. Primul dintre ele are o lungime de 2500 de metri și este accesibil tuturor, fie că sunt începători sau avansați, cu porțiuni mai line dar și porțiuni extrem de tehnice.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.