Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

TIFF, TEA and friends!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TIFF, TEA and friends! Share TIFF, TEA and friends!


Vă scriam mai demult că îmi place mult iarna, pentru că avem parte de multe arome tari; apoi, că îmi place primăvara pentru că “e verde”. E de știut deja că îmi place la nebunie Clujul la început de iunie, pentru că avem parte de zile și nopți de frenezie, de la cinematografe pline, ținute cool și lejere, la covoare roșii și machiaje gălăgioase. Toate se aglomerează în cele zece zile de TIFF, așa că atenție cum vă împărțiți timpul, sunt multe de văzut, de amușinat și de gustat! Pentru zilele călduroase în care aveți o pauză între filme, sau vă întâlniți cu un “critic” la o poveste, vă propun ceai cu gheață, sau serile, înainte de party-uri, vă recomand un Coffee Drama și un ceai negru cu spumă de lapte. În plus, așa cum v-am obișnuit, în fiecare an lansăm produse noi. Anul acesta, special pentru TIFF 2015, ies în lumina reflectoarelor, două produse cu semnătura Emma Cremma, pe care le puteți degusta la noi în ceainărie.

 

 

Demmers Teehaus

P-ța Unirii 9

Orar:

L – D: 10.00 – 20.00

Tel: +40 731 307 897

www.demmer.ro

 

 

“Sacher Torte în care asocierea dintre ciocolată neagră și dulceața de “portocală mecanică” este desăvârșită de moțul de frișcă și ceaiul Sacher Blend; nu uităm de Funky Peanut care și-a pus straie speciale pentru TIFF”!

 

Adriana Ursoiu_Demmmer Cluj-Napoca

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.