Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Tango @ Muzeul de Artă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tango @ Muzeul de Artă Share Tango @ Muzeul de Artă


Universitatea de Artă şi Design, în parteneriat cu Muzeul de Artă şi Uniunea Artiştilor Plastici din România, organizează expoziţia cu titlul „T.A.N.G.O. – turning art now gliding over”. În funcţie de preferinţele artistice şi de tematică, „T.A.N.G.O.”-ul pictural se situează la graniţa dintre figurativul promovat de Şcoala de pictură de la Cluj (Anca Bodea, Ioana Olăhuţ, Anca Brânzaş, Ioana Iacob, Anca Badea şi Teodora Axente) şi abstractul atât de îndrăgit de către Ioan Sbârciu (în creaţiile semnate de Oana Năstăsache, Andreea Tivadar şi Alexandra Ioana Şerban), acesta devenind şi un numitor comun al celor 9 artiste, care l-au avut ca profesor în diverse etape ale dezvoltării lor profesional-artistice. Expoziţia se poate vizita până pe 30 iunie, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.

 

 

Până pe 30 iunie

Muzeul de Artă Cluj-Napoca

P-ța Unirii 30

Miercuri – Duminică

10.00 – 17.00

 

„Artistului Ioan Sbârciu intră într-un dialog artistic cu lucrările semnate de 9 artiste reprezentative pentru noul val în arta contemporană românească”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.