Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Tabăra Coolturala BookLand, cel mai inteligent mod de a te distra

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tabăra Coolturala BookLand, cel mai inteligent mod de a te distra Share Tabăra Coolturala BookLand, cel mai inteligent mod de a te distra


Vacanta de vara, momentul mult asteptat de toti copiii, le ofera acestora prilejul sa-si creeze amintiri de neuitat, de care sa isi aminteasca cu drag mult dupa ce au facut primii pasi in viata de adult. In timp ce ei se gandesc la distractie non-stop, momente petrecute de dimineata pana seara alaturi de prieteni, fara grija scolii, parintii se gandesc inevitabil ca nu ar strica daca ar mai deschide o carte in tot acest timp si daca ar mai invata ceva util.

In aceasta vara, nu exista loc de compromis, dorintele parintilor si ale copiilor se indeplinesc deopotriva, pentru ca cei mici vor descoperi ca pot sa se distreze de minune si sa invete in acelasi timp numai in Tabara Coolturala BookLand, singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor.

Avand la baza un concept inovator, care se bazeaza pe educatia alternativa, Tabara Coolturala BookLand pune accent pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor printr-un mix echilibrat de activitati educationale si distractive – workshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke.

Iar cu ajutorul invitatilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor plastici si antreprenorilor, tinerii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.

In acest an Tabara Coolturala BookLand se desfasoara in trei locatii: Muntii Apuseni (29.06 – 05.07), Valea Lotrului (12.07 – 19.07) si Galway-Irlanda (17.08 – 23.08) si se adreseaza copiilor cu varste intre 8-18 ani.

CONCURS: Castiga un loc in Tabara Coolturala BookLand, locatia Muntii Apuseni

Trimite pe adresa tabara@book-land.ro un eseu cu tema “O amintire de vacanta” si poti castiga un loc in Tabara Coolturala Bookland din Muntii Apuseni! Concursul se desfasoara pana pe 5 Iunie 2015,  iar castigatorul va fi anuntat in data de 9 Iunie 2015. Castigatorul va fi desemnat de catre o comisie alcatuita din reprezentanti Bookland, pe baza urmatoarelor criterii: creativitate, originalitate, respectarea regulilor de ortografie si gramatica a limbii romane.

Mai multe detalii despre Tabara Coolturala BookLand pe www.book-land.ro/tabara

Despre BookLand

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor – in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere – facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala. Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica de la peste 200 furnizori. Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor – cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate. Din 2014 avem o noua misiune: de a le oferi GRATUIT tinerilor instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale. Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca sute de profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor si studentilor din 23 orase. Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oferte de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.