Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

SUBMARINE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SUBMARINE Share SUBMARINE


În urmă cu un an și ceva se deschidea la Cluj un loc absolut spectaculos din punct de vedere al designului interior. Ei bine, clujeni iubitori de frumos și inedit, țineți-vă pe poziții: începând cu luna aceasta, în orașul vostru de suflet există Submarine, un bar spectaculos, pe care vă invităm să îl descoperiți chiar în acest week-end! Situat în inima orașului, mai exact în Piața Unirii la numărul 2, Submarine impresionează în primul rând prin decorurile fabuloase, ce amintesc, după cum îi sugerează și numele, de un submarin. Încăperile localului sunt spectaculoase, o mulțime de detalii atrăgând privirile curioșilor, dornici să descopere noi și noi comori ale designului de interior!

 

SUBMARINE

Piața Unirii 2

Tel: 0732 119 396

http://submarinepub.com/

 

 

„Zeci de sortimente de rom, un decor feeric, rupt din poveștile lui Jules Verne și o atmosferă occidentală. Iată cu ce vă ademenește SUBMARINE!”

 

Redacția Zile și Nopți

 

 

 

ÎNCEARCĂ @ SUBMARINE

 

Ce părere aveți de rom? Ce părerea aveți de cocktailuri nenumărate pe bază de rom? Una peste alta, dacă ajungeți la Submarine, vă îndemnăm să încercați. Nu fiți timizi, personalul simpatic e acolo pentru a vă ajuta să alegeți. Căci nu e treabă ușoară să te decizi, atunci când ai la dispoziție peste 100 de sortimente de rom!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.