Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Samsara Foodhouse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Samsara Foodhouse Share Samsara Foodhouse


Capitala Europeană a Tineretului, în 2015, Cluj-Napoca este un oraș cu multiple dotări, precum spațiul, cultura și viziunea, resurse valoroase de care sunt impulsionați să se bucure toți europenii, sub atotcuprinzătoarea temă “SHARE”. Cluj-Napoca năzuiește, prin tineretul său, să se înfrupte, împreună cu cât mai mulți europeni, din evoluția sa, modul său de a vedea și de a concepe lucrurile, precum și din identitatea sa.

Caracterul orașului Cluj-Napoca este dat și de ființarea singurului, până acum, restaurant vegetarian, vegan și raw-vegan, Samsara Foodhouse. Așa cum identitatea unică a unui oraș este dată de locuitorii, locurile și locațiile sale, așa și starea de bine spre care tinde fiecare om este dată de mâncarea cu care alege să se hrănească. Samsara Foodhouse este una dintre acele locații în care viața din mâncarea servită unește oamenii și îi reunește pe aceștia cu natura. Contactul nostru cel mai intim cu natura, adică mâncarea, este ceea ce vrem să împărtășim cu toți cei care ne vizitează și, totodată, vrem să ne bucurăm, alături de cât mai mulți oameni, de fericirea produsă de mâncat.

 

 

 

Samsara Foodhouse

Stephan Ludwig Roth 5

Tel: 0364 889 278; 0736 073 073.

samsara.ro/foodhouse

facebook.com/samsarafood

 

 

„Împreună, tineri în simțire, indiferent de vârstă, creăm cu cerc vital al oamenilor uniți și reuniți cu natura, al cărui nucleu este viața din mâncare”.

 

Larisa Ionesi – P.R. Manager – Samsara Foodhouse

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.