Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

KNOCK, KNOCK…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii KNOCK, KNOCK… Share KNOCK, KNOCK…


Ok, ok, știm, pentru a participa la cel mai mare și mai așteptat festival din România, Electric Castle, 

trebuie să mai aveți nițică răbdare. Da’ nu prea multă, fiindcă ne mai despart doar câteva week-enduri de super-evenimentul pe care l-ai trecut în agenda personală în urmă cu aproape 365 de zile.

A rămas timp suficient ca să vă gândiți cu cine mergeți la festival – presupunem că toți prietenii voștri și-au luat deja bilete! Compuneți-vă din timp ținutele lejere, ascultați pe repeat piesele artiștilor preferați și fiți pe fază, urmăriți site-ul electriccastle.ro, respectiv pagina de FB ElectricCastle pentru up-date-uri de ultim moment. Iar dacă cumva, Doamne Ferește, nu ați apucat să vă luați abonament, mai aveți opțiunea de a vă cumpăra daily tickets, la prețul de 149 lei. Atenție, numărul acestora este limitat, așa că fuguța la shop-ul on-line sau click pe eventim.ro și luați-vă din timp biletele!

 

 

 

ARTIȘTII

 

Lungă-i lista cu artiștii care vor urca anul acesta pe scena Electric Castle, dar, în caz că nu sunteți la curent cu cine – ce, iată foarte pe scurt principalele nume: The Prodigy (live), Rudimental (live), Fatboy Slim, Parov Stelar Band (live), The Cat Empire (live), The Glitch Mob (live), Maya Jane Coles, Netsky (live), Sigma, Sub Focus, Flight Facilities (live), Nouvelle Vague (live), James Zabiela, Apparat sau Siriusmodeselektor!

 

SINGLE DAY TICKETS

 

Abonamentele pe patru zile au fost epuizate, însă organizatorii au pus la dispoziția participanților un număr limitat de bilete valabile o zi. Astfel, „SINGLE DAY TICKETS” pot fi achiziționate la prețuil de 149 lei pe  HYPERLINK “http://www.electriccastle.ro/en/tickets”http://www.electriccastle.ro/en/tickets sau în rețeaua EVENTIM.

Mai multe detalii despre eveniment: facebook.com/ElectricCastle și electricastle.ro.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.