Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Joben Bistro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Joben Bistro Share Joben Bistro


Acum mai bine de un an de zile se deschidea la Cluj, pe strada Avram Iancu unu din cele mai spectaculoase localuri din oraș, singurul bistro steampunk din țară ce urma să-și fascineze clienții prin decoruri SF impresionante, transpunându-i pe loc într-o altă lume. În scurt timp de la deschidere, Joben Bistro a ajuns să fie menționat în topurile internaționale ale celor mai originale localuri din lume. Decorurile sale sunt inspirate din epoca victoriană, respectiv din poveștile aventuroase ale lui Jules Verne, vizitatorii fiind introduși de fiecare dată în inedita lume a științifico-fantasticului. Au trecut mai bine de 12 luni de când Joben și-a deschis pentru prima dată porțile, iar bistro-ul de pe Avram Iancu este și în prezent una din atracțiile Clujului, decorurile fiind în permanență schimbate, pentru a conferi spațiului un aer eclectic și pentru a surprinde mereu clienții. Oaspeților curioși li se propun mâncăruri variate, realizate din ingrediente proaspete și savuroase, accentul fiind mereu pus pe calitatea preparatelor culinare, plating-urile fiind și ele unice în oraș, inspirate de stilul „steampunk” al localului. Recomandările noastre: dacă ajungeți la Joben, musai trebuie să gustați din savuroasele paste home-made, burgerii delicioși, Ratatouile Ragout și Camembert Fondue sunt printre, Pork Sirloin sau muschiulețul de porc învelit în bacon!

 

 

 

Joben Bistro

Avram Iancu 29

Tel: +40 720 222 800

http://joben.ro

facebook.com/pages/Joben-Bistro

 

 

“Singurul moment în care trebuie să mănânci dietetic este atunci când aștepți să se facă friptura. Lasă hrana să îți fie medicament şi medicamentul hrană”.

 

Echipa Joben

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.