Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Crowd Control lansează mixtape-ul Loud Blood Youth în concert, alături de Rodion G.A.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Crowd Control lansează mixtape-ul Loud Blood Youth în concert, alături de Rodion G.A. Share Crowd Control lansează mixtape-ul Loud Blood Youth în concert, alături de Rodion G.A.


Trupa Crowd Control lansează albumul de debut – mixtape-ul Loud Blood Youth, printr-un concert și o expoziție de colaje în Club Control, marți, 9 iunie 2015, de la ora 20:30. Evenimentul reprezintă întâlnirea a două lumi, trecutul muzicii electronice românești cu noul val de indie-electro. Punctul culminant al serii va fi concertul Rodion G.A., acompaniat muzical de Crowd Control.

Conceptul Loud Blood Youth este completat de o expoziție de colaje inspirate de materialul audio și traduse în vizualuri de către Cristiana Bucureci.

Rodion G.A. nu mai are nevoie de introducere, el este activ din anii șaptezeci. Are trei albume lansate la casele de discuri Strut Records și Barely Breaking Even din Marea Britanie și a susținut zeci de concerte și câteva turnee internaționale din 2013 și până în prezent. Ultimul său album, Behind The Curtain, a fost promovat printr-un turneu de success în Franța, Germania, Spania, Belgia, Italia și Anglia. Rodion Ladislau Roșca declară că pregatește încă cinci albume cu materiale și compoziții noi.

Crowd Control au lansat până acum trei EP-uri, Game Over, Select Start și Loading Please, lansat la labelul Dubkraft/ False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases.

Noul material conține compoziții realizate în colaborare cu mai mulți producători și muzicieni români de muzică electronică sau fusion. Cristian Fierbințeanu este producătorul executiv al acestui album, iar pe mixtape-ul Loud Blood Youth se aud producții și remixuri semnate de Secuem, Platonic Scale, MAD, Elektromekanik, Happy Gutenberg, Spike 1.0, MAD, Inward String, The Dream Diggers, Dimnet, Droict, IOZE și Alien Pimp.

***

Loud Blood Youth tracklist

01 Loud Blood Youth prod. Secuem

02 Survival prod. The Dream Diggers

03 Paradox (Rework) prod. Fierbinteanu

04 Failure 2 (Select Start) prod. Platonic Scale

05 Dub Of A Golden Voice prod. Fierbinteanu

06 Return To Circle (Rework) prod. The Ghost Of 3.13

07 The Highway (Rework) prod. Adrian Enescu

08 Lost In Translation prod. Ilarian

09 Devil prod. Elektromekanik

10 Promises prod. Happy Guttenberg

11 Blood Bath prod. MAD

12 Nostromo Bass prod. Spike 1.0

13 Fine By Me prod. Dimnet

14 Disney Puritains (IOZE Remix)

15 Brixton Riot (Droict Remix)

16 Disney Puritains (Fierbinteanu Refix)

17 Demons (Secuem Remix)

18 Disney Puritains (Alien Pimp Re-Dub)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.