Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

In luna mai e mai usor sa te pregatesti de shopping

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii In luna mai e mai usor sa te pregatesti de shopping Share In luna mai e mai usor sa te pregatesti de shopping


Luna mai a fost special pusa in calendar pentru a te pregati pentru vara cand vacantele se imbina foarte frumos cu shoppingul. Dar pentru o pregatire riguroasa, nu ai nevoie doar de o rezervare la hotel si bilete de avion, ci si de un bine pregatit card de cumparaturi care sa te sustina in eforturile tale de a inlocui stresul din timpul anului cu relaxarea.

Trebuie sa profiti de Un Mai Muncitoresc propus de Banca Transilvania in care cardurile de credit se intrec in comisioane cat mai mici si perioade de gratie cat mai mari, ca sa nu mai vorbim de cardurile BT Flying Blue care iti ofera in plus si un chef nebun de zbor in cele mai exotice parti ale lumii.

In luna mai pornesti din start cu un bagaj de 4000 de mile cadou la prima cumparatura facuta cu cardul BT Flying Blue Premium si 2000 de mile cadou cu cardul BT Flying Blue Classic. Cu alte cuvinte, dublu fata de celelalte luni ale anului.

Nu doar cardurile, dar aproape toate serviciile de la Banca Transilvania sunt pregatite cu oferte speciale. Daca ai planuri care au nevoie de sustinerea unui credit de nevoi personale, poti beneficia in aceasta luna de o dobanda preferentiala care devine si mai avantajoasa cand incasezi veniturile in contul tau BT, iar daca dimpotriva, ai de gand sa pui ceva bani deoparte pentru planurile tale de viitor, poti beneficia pentru depozitele facute in aceasta luna dobanzi mai mari decat de obicei.

Si cum o vacanta nu inseamna mereu desprinderea totala de jobul sau afacerea ta, vei avea cu siguranta nevoie de servicii bancare pe care sa le poti accesa de la distanta in siguranta si printr-o interfata cat mai usor de utilizat. Pentru asta ai la dispozitie BT 24 Internet Banking si BT24 Mobile Banking, iar luna mai iti aduce 6 luni gratuite. Asigurarile Aegon nu stau nici ele deoparte si vin cu o propunere de 2 luni gratuite.

Tot ceea ce insemna servicii financiare moderne, pentru persoanele fizice, pentru companii si special pentru medici sunt oferite cu elan muncitoresc in aceasta luna de Banca Transilvania. Detaliile le poti afla pe site, in pagina destinata promotiei sau in oricare din sediile BT din tara. Grabeste-te pentru a prinde ofertele lunii mai.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.