Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

MEDALII PENTRU ATLEŢII DORNENI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MEDALII PENTRU ATLEŢII DORNENI Share MEDALII PENTRU ATLEŢII DORNENI


Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei s-au întors cu premii de la Crosul „Gabriela Szabo Runfest”- Bistriţa. La competiţie au participat 1.200 de atleţi din întreaga ţară. Cei mai mulţi, aproape 900, au fost înscrişi la grupa de vârstă 10-15 ani, care au alergat pe o distanţă de doi kilometri, 150 de participanţi s-au aflat la startul cursei de patru kilometri la categoria Open 15-18 ani, circa 90 la cursa de 8 kilometri Open 18+ şi alţi 66 la cursa de 4 kilometri pentru juniori 16-17 ani.

Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei au avut o comportare meritorie. Astfel, proba de 8 km a fost câştigată de Andrei Leancă, cea de 4 km la 15-19 ani a revenit lui Dorin Andrei Rusu, cea de 2 km la categoria 13-15 ani a fost câştigată de Claudiu Daniel Mihăescu, în timp ce în proba de 2 km la 13-15 ani, la feminin, Paula Alina Vîntu a sosit a doua.

„Sunt foarte încântat de rezultatele sportivilor mei şi sper ca la Campionatul Naţional de juniori II, etapa I, să confirmăm baremele pentru Campionatele Mondiale de juniori II care se vor desfăşura la Cali în Columbia şi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care va avea loc la Tbilisi în Georgia.”, antrenorul sportivilor de la CSM Dorna Vatra Dornei, Cristian Prâsneac.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.