Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

YOUTH ZONE LA ZILELE CLUJULUI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii YOUTH ZONE LA ZILELE CLUJULUI Share YOUTH ZONE LA ZILELE CLUJULUI


Zilele Clujului, un festival pentru toți clujenii, în 2015 aceste zile sunt dedicate programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului! Iar pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat Capitala Europeană a Tineretului la Cluj-Napoca, am creat YOUTH ZONE – în primele 3 zile, din 22 până în 24 mai, de la orele prânzului până seara, în Parcul Central la totemul CLUJ 2015.

Aici vei descoperi lumea tinerilor așa cum se vede prin  ochii celor care locuiesc, învață și se implică în viața orașului la Cluj-Napoca!

Ziua de vineri este dedicată vieții studențești. Studenții dau culoare Clujului: festivitatea de închidere a anului universitar 2015, parada universităților și un spectacol de muzică și culoare în centrul orașului! De la ora 14:00, lângă instalația CLUJ 2015 din Parcul Central activitățile continuă la YOUTH ZONE! Sâmbătă și duminică, programul YOUTH ZONE continuă cu: expoziții PHOTO ROMANIA Festival, ateliere organizate de Incubator 107 Cluj, jocuri propuse de Board Games Checkpoint, Caricaturi la Cornet, improvizații teatrale cu Education Studio, o activitate de „Share Books” și încă multe surprize.

 

Te așteptăm la YOUTH ZONE! Ne găsești în Parcul Central după culoarea mov, dar și pe Facebook pentru detalii.

Unde: : Parcul Central, lângă totemul CLUJ 2015

Când: 22-24 mai

Ora: 12:00 – 20:00

Detalii: www.fb.com/Cluj2015

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.