Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII Share RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII


Să nu vă imaginați că e o sarcină ușoară. Sigur, musai de bifat Photo Romania, TIFF-ul, Zilele Clujului și sute de alte evenimente. Dar dintre toate, avem câteva care ne-au mers la suflet și cărora le oferim o bulină roșie în plus. Și apoi, mai trebuie să ne și hrănim, respectiv hidratăm. Așa că am ales un restaurant și un bar pe care merită să le vizitat zilele acestea. Promitem că nu o să vă pară rău dacă mergeți pe mâna noastră 🙂

 

CONCERTUL  SĂPTĂMÂNII

Marc Aymon @ Che Guevara Social Pub

 

Che Guevara Social Pub inaugurează, în colaborare cu Scena Urbană și Diesel Events, seria de concerte de pe scena terasei interioare. Invitat este Marc Aymon, care iubește provocările şi confruntările atunci când caută inspirație. Cel de-al patrulea album al artistului, doisprezece melodii care afișează o identitate puternică, printr-o unitate subtilă de tonuri, de sunete. Întrupat ca o delicatesă cu compoziții fluide și aranjamente elegante. Pentru această renaștere Marc Aymon încredințează parte din compoziții autorului și muzicianului francez Alexandre Varlet, al cărui spirit se află mai mult într-o linie de Dylan și Bashung.

 

Miercuri 27 mai

Che Guevara Social Pub

P-ța Unirii 10

Bilete: 25 – 40 lei

Rezervări: 0737 300 300

 

 

EVENIMENTUL CULTURAL AL SĂPTĂMÂNII

 

Romanian Actors @ Muzeul de Arta

 

Până pe 24 mai, curtea interioară a Muzeului de Artă din Cluj Napoca va găzdui avanpremiera expoziţiei “Romanian Actors”, a artistului vizual Simion Buia. Evenimentul face parte din cadrul programului Photo Romania Festival, în cadrul expoziției fiind expuse portrete de mari dimensiuni ale actorilor George Ivașcu, Marian Râlea, Gheorghe Visu, Claudiu Bleonț, Liviu Lucaci, Cecilia Bârbora, Constantin Cojocaru, Marius Stănescu, Tania Filip, Virginia Mirea, Emilia Popescu, Rudy Rosenfeld, Marius Bodochi, Melania Ursu, Miriam Cuibus, Dorel Vișan. Portretele vor fi însoţite de scurte filme-mărturie în cadrul cărora actorii vorbesc despre viaţa şi cariera lor.

 

Până pe 24 mai

Muzeul de Artă Cluj

P-ța Unirii 30

www.romanianactors.com

 

RESTAURANTUL SĂPTĂMÂNII

 

Pokka Bistro & Caffe

 

Pokka Bistro&Caffe, situat pe strada Hermann Orbeth la numărul 1 se mândrește cu multe lucruri. De la o locație ultra centrală, amenajată într-un stil elegant, o atmosferă caldă, până la băuturi eclectice și bucătărie tex-mex, o fuziune între bucătăria americană și cea mexicană!

  

Pokka Bistro&Caffe

Hermann Orbeth 1

Rezervări: +40 745 005 969

https://www.facebook.com/pages/POKKA-Bistro-Cafe

 

BARUL SĂPTĂMÂNII

 

YOLKA 

 

Până nu vezi, nu crezi. Sau, din domeniul să vezi și să nu crezi. Cam așa se poate rezuma sentimentul pe care l-am avut vis-a-vis de YOLKA. Localul există în Cluj de suficient timp pentru a intra în rândul barurilor hip, din centrul orașului. Voi când mergeți la un Yolka’s Special?

 

 

YOLKA BAR

P-ța Unirii 21

Tel: +40 753 083 151

https://www.facebook.com/baryolka

 
Acestea fiind spuse, vă dorim Zile și Nopți pe placul vostru. Așa, ca să vă tihnească, indiferent de opțiunile de timp liber 🙂
 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.