Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

SMILEY & HaHaHa Production – invitați speciali

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SMILEY & HaHaHa Production – invitați speciali Share SMILEY & HaHaHa Production – invitați speciali


Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian și Don Baxter se alatură listei de invitați speciali ai showului SMILEY & HaHaHa Production de pe 1 iunie!

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din București, în aer liber, URSUS Cooler te invită să-l vezi LIVE pe cel mai în vogă artist român al momentului, SMILEY în cadrul unei megaproducții după un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.

Se dă startul verii în stil mare alături de artiști de top marca HaHaHa Production.

Dacă săptămâna trecută am descoperit primii invitați speciali ai lui Smiley, mai exact: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Peter Pop și Sore, este momentul să aflăm lista finală a numelor prezente pe 1 iunie la Arenele Romane.

Așa că pregatiți-vă să-i vedeți LIVE pe 1 iunie alături de Smiley și pe Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian și Don Baxter! Nu uitați, se cântă LIVE cu chitare, tobe, bass și clape !

Două categorii de bilete sunt deja SOLD OUT, momentan mai fiind disponibile la vânzare bilete doar la Categoria B la prețul de 45 de lei. Pregătiți-vă pentru foarte multe surprize, totul împachetat într-un setup de poveste unde buna dispoziție, berea rece Ursus Cooler și muzica live vor fi pe primul loc !

Prețuri bilete:

– 45 de lei Categoria B – DISPONIBILE

– 70 de lei Categoria A, în fața scenei – SOLD OUT

– 130 de lei VIP, cu loc pe scaun în tribună – SOLD OUT

– 200 lei – SUPLIMENT întâlnire cu SMILEY – Valabil doar cu un bilet deja cumpărat și doar pe www.iabilet.ro. Detaliile despre întâlnire vor fi transmise pe e-mail cu câteva zile înainte de concert.

În ziua concertului pe 1 iunie, biletele vor costa 50 de lei.

Un eveniment Hahaha Production, VIP Booking și BestMusic Live Concerts oferit de Ursus Cooler și Țiriac Auto.

Powered by Radio ZU & ZU TV.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.