Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Teatrul Tineretului reia festivalul de teatru sub un nou format.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatrul Tineretului reia festivalul de teatru sub un nou format. Share Teatrul Tineretului reia festivalul de teatru sub un nou format.


Teatrul Tineretului reia festivalul de teatru sub un nou format. Editia a XXVII-a care va avea loc in perioada 11 – 21 octombrie 2015 se desfasoara sub genericul „PLEDEZ PENTRU TINE(RI)” si este conceput sub forma de concurs, destinat artistilor profesionisti.

Sesiunea de inscriere a inceput din data 12 mai si se va incheia pe 5 iunie. Pot participa la selectie spectacolele care au avut premiera dupa data de 1 ianuarie 2014, conform regulamentului festivalului. Selectia va fi realizata de criticul de teatru Oltita Cintec, iar spectacolele care vor fi admise vor fi anuntate pana la data de 22 iunie. Festivalul va fi jurizat de trei membri, artisti consacrati ai lumii teatrale. Premiile ce vor fi acordate sunt pentru cel mai bun spectacol, cea mai buna regie, cea mai buna scenografie, cel mai bun actor si cea mai buna actrita.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.