Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Premieră: Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premieră: Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine Share Premieră: Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine


povestea unui voiaj într-o lume paralelă a viitorului

Casey Newton (Britt Robertson), o adolescentă cu ceva probleme ajunge accidental în posesia unei insigne mici și bizare. Odată atinsă insigna, o transportă pe Casey într-o lume paralelă, un loc dintr-un viitor fericit, unde tehnologia se apropie de magie și unde totul pare a fi exact cum ar trebui să fie într-un viitor fericit al omenirii.

Încă nelămurită apropos de funcționarea insignei și complet impresionată de Tomorrowland, juna Casey este prinsă într-o aventură de zile mari și se vede în postura de-a fi singura capabilă să salveze Tomorrowland de iminenta lui distrugere.

Cel puțin așa pretinde Frank Walker (George Clooney) un tip nițel ciudat, care pare a ști totul despre Lumea de dincolo de mâine. Pericolul care paște citadela futuristă vine din partea lui David Nix (Hugh Laurie), care are niște planuri ale lui, deloc pacifiste apropos de orașul splendid din mijlocul câmpurilor și din inima viitorului.

Astfel, Casey Newton, o adolescentă înclinată spre știință, și Frank Walker, un fost copil genial pasionat de invenții, ajung să-și unească destinele într-o aventură care ar putea schimba viitorul.

Tomorrowland la Disneyland

Nu mai puțin de 5 Tomorrowland există în parcurile Disney din lume. Atracția este una dintre cele mai iubite și vizitate din oferta Disneyworld și Disneyland, deci o ecranizare a fost considerată o idee bună.

Britt Robertson

După succesul cu rolul din Under the Dome, Britt este nimeni alta decât Lux din Life Unexpected sau Aubrey din The First Time. Prima colaborare cu Disney a lui Britt este un film tv plin de fantezie și intrigi adolescentine bazat pe Legendele Mesei Rotunde – Avalon High.

Tomorrowland

Regie: Brad Bird

Cu: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson

Acțiune, SF

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.