Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Premieră: Coconut micul dragon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premieră: Coconut micul dragon Share Premieră: Coconut micul dragon


Animația ce poartă amprenta nemțească îl are în centrul acțiunii pe Coconut, un mic dragon de foc, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar care se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui.

Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos.

" "

Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului.

Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere?

Animații cu dragoni

Încă din anii ’80, dragonii au fost o sursă de inspirație pentru creatorii de animație. De la “The Last Unicorn” (1982) la „Chasseurs de dragons” (2008) și seria „Shrek”, dragonii nu îi pasionează doar pe cei mici.

Coconut The Little Dragon 3D

Regie: Hubert Weiland, Nina Wels

Voci: Carolin Kebekus, Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge

Animație. Durata: 83 minute

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută