Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Grădina Boema

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Grădina Boema Share Grădina Boema


Grădina Boema, una dintre cele mai celebre locații din centrul Clujului și-a redeschis porțile terasei pitorești, unde, sunteți invitați să savurați un cappuccino cremos la primele ore ale zilei, bucurându-vă în tihnă de razele soarelui, o limonadă proaspătă din fructe zemoase la orele călduroase ale prânzului, sau un pahar de vin fin la ceas de seară, în compania relaxantă a prietenilor dragi. Despre Grădina Boema nu prea mai sunt lucruri de adăugat în afară de ceea ce știți deja: situată pe strada Iuliu Maniu la numărul 34, este una din cele mai iubite terase din oraș. După o primă vizită aici, vă veți da seama de ce 🙂

 

Grădina Boema

Iuliu Maniu, nr. 34

Detalii:

https://www.facebook.com/GradinaBoema

 

“Grădina Boema a fost inima Clujului vreme de jumătate de veac. Muzicanți cu fler și serate cu dichis făceau pe vremuri o minunăție din spațiul aflat astăzi în paragină”.

 

Echipa Boema

 

 

ÎNCEARCĂ @ BOEMA

 

Nu o să vă recomandăm un preparat anume, fiindcă e de prisos. Orice ați alege, veți fi mulțumit. Vă propunem însă să mergeți într-o dimineață, în compania revistei, să vă așezați pe terasă într-un loc ferit și să vă comandați o cafea aromată și un fresh de portocale. Cufundându-vă în lectură și în liniște, vă veți destinde pe loc. Bucurându-vă în același timp de farmecul unei terase fantastice!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.