Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Campania de imagine TIFF 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Campania de imagine TIFF 2015 Share Campania de imagine TIFF 2015


Campania de imagine de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie) este semnată, pentru al doilea an, de artiștii româno-britanici Anton Groves și Damian Groves. Ei au creat afișul și spotul oficial TIFF 2015, al căror protagonist este Cristian Iorga, actor la Teatrul de Nord din Satu Mare. Aceștia se află la a doua colaborare cu TIFF, după ce au realizat spotul din 2014.

 

„Campania de imagine din acest an își propune să tragă un ghiont generației tinere din ce în ce mai obsedate de tehnologie și care nu mai are timpul sau atenția necesară pentru a se concentra la filmul din sala de cinema. Spiritul TIFF – reprezentat atât în poster, cât și în spotul festivalului de acele mâini cu mănuși negre – încearcă să intervină intempestiv și să deschidă larg ochii protagonistului, reinterpretând comic imaginea iconică din Portocala mecanică. «Agresiunea» continuă în spotul festivalului, în care mănușile negre îi smulg telefonul mobil din mână și-l supun pe tânărul interpretat de talentatul actor Cristian Iorga unui flux copleșitor de emoții cinematografice”, explică Anton Groves.

 

Spotul este produs de Libra Film și Studioset. Imaginea este semnată de David Lee. 

 

Anton și Damian Groves, regizori pe jumătate britanici, pe jumătate români, realizează scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare pentru clienți de pe piața românească și internațională. Anul acesta, Anton Groves, absolvent al London Westminster University, își va prezenta în secțiunea Zilele Filmului Românesc scurtmetrajul Lag după ce, în 2011, a fost selecționat cu Waste. În același an, a câștigat Best Music Video Stone Film Festival, cu Speaker’s Death

 

Spot oficial TIFF 2015: http://youtu.be/X0OVEgu7G3I

Spotul poate fi descărcat de la acest link: http://we.tl/0PLBftywTI

 

***

Festivalul Internațional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie 2015, Cluj-Napoca) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociaţia pentru Film și Cultură Urbană.

Cu sprijinul: Ministerului Culturii, Centrului Național al Cinematografiei, Primăriei şi Consiliului Local Cluj, Institutului Cultural Român, Consiliului Judeţean Cluj 

www.tiff.ro | facebook: TransilvaniaIFF | twitter: #TIFF2015 | Instagram.com/tiffromania 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.