Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Tu de câte ori pe zi te păcălești?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tu de câte ori pe zi te păcălești? Share Tu de câte ori pe zi te păcălești?


Uneori, atunci când te așezi la biroul de unde te vei ridica peste mai bine de 8 ore, simți undeva în pieptul tău că ceea ce ai tu de făcut este ceva total diferit, într-un cu totul alt loc. Însă ai niște rate de plătit, nu-i așa?

Uneori, atunci când intri în cabina de probă, alegi să-ți ignori pofta de ciocolată și să-ți cumperi perechea aceea de blugi cu o mărime în minus. Pentru că, într-un viitor incert, o să dai jos cele cinci kilograme în plus, nu-i așa?

În unele seri, atunci când te așezi în pat și te uiți în tavan, constați că în stomacul tău nu mai zburdă nici un fluture; că mesajele pe care vi le trimiteți sunt despre facturile ce trebuie achitate și că telefoanele pe care vi le dați sunt despre pâinea ce trebuie cumpărată. Dar ăsta e un semn că relația s-a maturizat, nu-i așa?

În unele dimineți, când tragi pe tine cămașa aceea proapăt călcată și îți lustruiești pantofii, îți trece prin minte un gând rapid cum că, de fapt, ai vrea să rămâi desculță și în pijamale și doar să te uiți pe geam. Dar ești un om matur, nu-i așa?

În zilele de sâmbătă, atunci când decizi să ștergi stratul de praf așezat pe rafturi, te uiți cu nostagie la teancul de cărți pe care cu atâta entuziasm ți l-ai cumpărat. Dar o să le citești în concediu, nu-i așa?

Ți se mai întâmplă în unele zile să constați că ți-au apărut niște cearcăne enervante și că din ochi ți-a dispărut sclipirea aceea pe care știai că o aveai. Dar o să te ocupi de aceste detalii când o să ai mai mult timp, nu-i așa?

Tu de câte ori pe zi te păcălești?

Articol de Ines Prodan

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.