Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Bella Muzica – muzica simțurilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Bella Muzica – muzica simțurilor Share Restaurantul Bella Muzica – muzica simțurilor


Intr-o zi, prin cotloanele semiluminate de raze calde de vară, o privire ageră iși va fi facut simțită pezența. Era demult, când poveștile erau realitate si gândurile erau vise.

Și aștepta liniștea, se refugia intre coloanele impunătoare de cărămida caldă, se ascundea de gânduri si rânduri. Domnița cu suflet de cristal căuta cu zambetul pe buze un cotlon uitat de lume unde să fie doar ea.

Cu povestea ei incâlcită, cu liniștea ei zbuciumată, cu tremurul insuflețit de speranțe. Doar ea. Și lângă bucate aburinde și un pahar sclipitor de licoare roșie si magică, să gândească. Liniștea și bucatele, vinul și povestea, amalgam de suflet.

Şi prinţesa cea cu suflet de cleştar a găsit cotlonul scăldat in razele lunii prea rotunde si prea pufoase. In urma ei, parfumul dulceag de timp, linişte caldă de poveste, gândurile line de un alb imaculat s-au ascuns intre zidurile groase ale sălaşului de suflet.

In urma ei, cavalerul a poposit intre poveştile ascunse de lemnul cu iz de zâmbet, intre clipele şoptite de cărămidă cu aroma de amintire.

Era atât de ostenit încât butoiul care stă să crape cu vin dulceag si bucatele alese şi aburinde care il aşteptau cuminţi, erau liniştea demult pierdută a unei nopţi fără zbor.

Acordurile de harpă acompaniau de departe amalgamul cald de gust si gusturi. Era răgazul mult aşteptat. …muzica simţurilor!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.