Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

MAESTRUL IGLESIAS REVINE ÎN ROMÂNIA!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MAESTRUL IGLESIAS REVINE ÎN ROMÂNIA! Share MAESTRUL IGLESIAS REVINE ÎN ROMÂNIA!


Julio Iglesias le promite fanilor săi din București și Cluj-Napoca un concert-eveniment, cu ingrediente rafinate și surprize muzicale de proporții, ce vor contura atmosfera unei seri romantice perfecte. Calitatea ireproșabilă a sunetului, momente pasionale de dans, povestiri amuzante ce i-au marcat activitatea artistică și, bineînțeles, repertoriul variat compus din melodiile iubite de audiența din întreaga lume, reprezintă rețeta de succes a oricărui show marca Julio Iglesias, prezentat constant pe toate scenele lumii. Pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj, ne dăm întâlnire cu maestrul Iglesias. Nu uitați să vă achiziționați din timp biletele pentru spectacol!

 

 

„Aveți o țară superbă. Mi-a plăcut mult Clujul, mi-au plăcut și Sibiul și zona muntoasă din jurul său”.

 

Julio Iglesias

 

 

BIOGRAFIE 

 

Născut în 1943 la Madrid, Julio Iglesias este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De asemenea, se numără printre primii zece artiști cu cele mai numeroase vânzări din istorie, conform Sony, care în decembrie 2011 i-a conferit, la Madrid, două premii ce confirmă aceste realizări de excepție.

 

BILETE

 

Cei care nu doresc să rateze ocazia reîntâlnirii cu muzica lui Julio Iglesias, își pot achiziționa biletele prin intermediul agenției EVENTIM – în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanita și online: www.eventim.ro.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.