Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Imi place sa pictez. Unde gasesc instrumentele de care am nevoie?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Imi place sa pictez. Unde gasesc instrumentele de care am nevoie? Share Imi place sa pictez. Unde gasesc instrumentele de care am nevoie?


Jackson Pollock spunea ca pictura nu inseamna nimic altceva decat drumul catre descoperirea de sine, caci fiecare artist se picteaza pe sine de fiecare data cand se aseaza in fata unei panze albe.

Cei care au o pasiune pentru pictura sau sunt pictori profesionisti vor intelege expresivitatea profunda a culorilor si efortul creativ pentru ca, la final, pictura sa se ridice la inaltimea imaginii mentale initiale.

Drumul catre o creatie de care sunt mandri incepe de la un concept, se contureaza odata cu culorile si umbrele si se definitiveaza prin precizie, talent si creativitate. In toata aceasta aventura, pictorii au nevoie de instrumente potrivite: pensula si panza cu ajutorul carora vor materializa ceea ce vor sa creeze sau sa transmita.

Din cauza cererii relativ scazute de instrumente pentru pictura, arareori se gasesc intr-un singur loc instrumente de calitate, variate si la un pret accesibil.

Pasionatii de pictura si de alte hobby-uri creative trebuie sa stie insa ca acum exista online magazinul de unde pot cumpara absolut tot ce au nevoie pentru pasiunea lor: ProfiArt, sau “profesionistii pasiunilor tale”, au o gama larga de produse pentru pictura, arta si desen, sculptura sau lingogravura, aerografiere, restaurare, machetare si make-up profesional.

Tot la ProfiArt se vor gasi, la sectiunea “Coltul copiilor”, materiale sigure si de calitate pentru hobby-urile celor mici: acuarele, carioci, pixuri corectoare, creioane colorate sau cerate, linere, blocuri de desen, adezive pentru lucruri manual si multe, multe altele – cu alte cuvinte, aici se gasesc toate uneltele de care cei mici au nevoie pentru a-si stimula creativitatea si simtul artistic.

Cei pasionati de pictura vor fi deosebit incantati de pensulele de la ProfiArt, care vin in foarte multe forme si dimensiuni si sunt excelente pentru pictura profesionala.

Gama de pensule de la ProfiArt DaVinci este lucrata complet manual si contine pensule cu par natural de zibelina, optiune excelenta atat pentru artistii amatori, cat si pentru profesionistii care au nevoie de foarte multa precizie si, respectiv, instrumente avansate. Tot la ProfiArt se vor gasi si pensule chinezesti, lucrate manual din par natural, pentru picturi care au nevoie de contururi ferme si foarte precise.

In materie de accesorii pentru pictura, la ProfiArt exista o colectie impresionanta de instrumente ajutatoare: panza pentru pictura, panza de iuta sau de bumbac, placaje, art board-uri, diferite modele de blaturi pentru pictura de icoane, clesti pentru intins panza si capsatoare si capse pentru panza.

Panza pentru pictura de la Profi Art are sasiu de lemn de brad si este ideala pentru toate tehnicile de lucru, precum acrilic, ulei sau tempera.

ProfiArt este cel mai complex magazin online din Romania pentru pasionatii de hobby-uri creative.

Bucura-te de pasiunea ta, folosindu-te de instrumente accesibile si de calitate!

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.