Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

EXPO: IN ABSENTIA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii EXPO: IN ABSENTIA Share EXPO: IN ABSENTIA


Expoziția este deschisă publicului la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, până pe 17 mai. Specializată în pictură şi filosofie, formată în atmosfera universitară a Clujului, Blanca Alina Pop transcende, prin activitatea sa profesională, faptul de a fi urmat (în anii ’90) Academia de Arte Vizuale “Ion Andreescu”, respectiv Universitatea Babeş-Bolyai, instituţii de marcă la nivel naţional şi internaţional. Dincolo de aspectele care ţin de pură măiestrie şi tehnică, valori deprinse sub îndrumarea maeştrilor Victor Ciato şi Ioachim Nica, artista marşează pe cartea show-ului vizual, a expoziţiei-instalaţie, a spațiului în care pictura plein-air coexistă în mod armonios cu arta conceptuală sau cu proiecţiile video.

 

Până pe 17 mai

Muzeul de Artă Cluj 

P-ța Unirii 30

10.00 – 17.00

Miercuri – Duminică

 

 

“…fantasmele, intuiţiile, premoniţiile, senzaţiile, gândurile şi hotărârile mele le voi împărtăşi cu dragoste celor cărora le vibrează aceeaşi coardă sensibilă”. 

 

Blanca Alina Pop

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.